Levendulaszüret 2019

Ebben az évben június 14-26 között várjuk az érdeklődőket levendulaszüretre. Minden nap 9.00-20.00 óra között tartunk nyitva.

Szerdai helyzetjelentés:

Ma délután körbejárva a mezőt megállapítottuk, hogy a virágaink 30-35 %-a nyílt ki, a többi még inkább csak bimbós. Számításaink szerint a virágok az elkövetkező napokban fognak lilábbra, teltebbre változni. A kinyílt bokrokon számtalan pillangó kergetőzött már, megjelent néhány méhecske is, de a döngicsélés még várat magára.

Június 14-től a meghirdetettek szerint látogatható a levendulamező, szedni is lehet virágot, de javasoljuk az érdeklődőknek, hogy a teljesebb élmény kedvéért várjanak még néhány napot a látogatással.

Idén is a tőlünk kapható papírtáskába lehet szedni a levendulát, változatlanul 1000, illetve 2800 ft-os áron.

A levendula szedéséhez korlátozott számban vágóeszközt tudunk biztosítani, de az a biztos, ha aki nem felejti el, hoz magának.  😉

A levendulaszüretelő vendégek részére a hobbi, amatőr fotózás díjtalan.

A profi fotósok 5000 Ft/óra díjért fotózhatnak a levendulamező egész területén, számukra elkerítettünk egy területet, ami rendelkezésükre áll. Óránként maximum 4 fotóst tudunk a levendulamező egész területén fogadni. A profi fotósok számára időpontfoglalás itt lehetséges.

A Levendulamező eleje a tavalyihoz hasonlóan kutyabarát terület. Kérjük a Gazdikat, hogy a látogatás előtt gondoskodjanak a kis kedvencek szükségleteiről.

A levendulamezőn mindenki saját felelősségére tartózkodhat!

A Kevélyhegyi Levendulamező Pilisborosjenőn található. Pilisborosjenőre érkezve a Fó úton, majd a Dózsa György úton végighaladva a buszvégállomás után a Mesevölgy Óvoda új épülete közelében találnak meg minket. Az óvoda mellett, a levendulamezővel szemben, közel egy hektáros területen gondoskodtunk a parkolásról, ami továbbra is ingyenes.
A Budapestről gépkocsival érkezők a 10-es útról az Ürömi körforgalomnál Ürömön át jutnak el Hozzánk.

Tömegközlekedéssel Budapest Árpád híd (Pesti oldal) buszvégállomásról indul a 840-es Volán busz járat. Pilisborosjenő buszvégállomástól 5-10 perces sétával érhető el a levendulamező.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!