Levendulaszüret június 18-július 03.

Szeretettel várjuk a Kevélyhegyi Levendulamezőn a 6. alkalommal megrendezésre kerülő levendulaszüreten.

Időpont: 2022. június 18 – július 3.

Nyitva tartás:

Minden nap 9.00-20.00 óra között.

Áraink:

Belépőjegy: 1000 Ft. 18 év alatt és aratótáskát vásárlóknak nincs belépőjegy! A levendula csak a tőlünk vásárolt papírtáskába szedhető.

Kis zsák: 1500 Ft

Nagy zsák: 4200 Ft

A metszőolló letéti díja: 1000 Ft, ami visszajár, amikor visszakapjuk. Saját vágóeszköz használata is megengedett, a készlet erejéig szükség szerint kölcsönözhető metszőolló. A levendula csak vágóeszközzel és minimum 20-25 cm-es szárral szedhető.

A kutyusok pórázon a levendulamező fő útjain körbevezethetők, a virágok közé csak az arra kijelölt területre vihetők be.

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel érkezőknek:

Árpád híd Autóbusz-állomásról induló 840-es járattal 20-30 perc utazással érhető el Pilisborosjenő. A végállomástól (autóbusz-forduló) a Dózsa György út-Prohászka Ottokár úton egyenesen haladva jutunk el a Levendulamezőig 6-10 perces sétával.

Autóval:

Budapest felől a 10-es főúton az Ürömi körforgalomnál a 2. kijáraton az Ürömi út irányába haladva, majd Ürömön a lámpás kereszteződésnél balra – Pilisborosjenő felé továbbhaladva, annak fő útjain végighaladva, egyenesen a levendulamezőhöz érkezünk.

Parkolni a kijelölt parkolóban lehet, igény szerint újabb parkoló megnyitása segíti a kényelmes parkolást.

Mindenkit kérünk, hogy a játszótér, óvoda, bölcsőde után található kijelölt parkolót használja, ne okozzunk fennakadást a környéken lakók számára. Ezt előre is megköszönjük!

Szerettetel várjuk!

Korábbi információk:

Levendula

Szeretettel várjuk a VIII. levendula szüretünkön Pilisborosjenőn

VIII. LEVENDULASZÜRET A KEVÉLYHEGYI LEVENDULAMEZŐN I Időpont: 2024. június 07. – június 23. Nyitvatartás: Minden nap 9.00-20.00 óra között. Áraink: Látogató jegy: 1000 Ft 14 év alatt nincs látogató jegy, 1 aratótáska vásárlása kivált 1 látogató jegyet. Levendula csak a tőlünk vásárolt papírtáskákba szedhető. Kis zsák: 1500 Ft Közepes zsák: 2000 Ft Nagy zsák: 4500

Tulipán

Utolsó szüreti nap

Utolsó szüreti napunkra elnyíltak, elfogytak a tulipánok. A nagy meleg miatt rohamtempóban nyíltak el a virágok.Mára már elvirágzott szirmok sem színesítik a mezőt. Az elvirágzás, a vegetáció megváltozott folyamata miatt a tulipános kert most úgynéz ki, mint ahogy máskor május közepén szokott. Mivel a biogazdálkodás szellemében működünk, eddigre bizony több a gaz, mint a tulipán.2

Látogasson el hozzánk Pilisborojenőre!

Töltődjön nálunk a fantasztikus levendula illatával és látáványával. Szeretettel várjuk!