Levendulaszüret június 18-július 03.

Szeretettel várjuk a Kevélyhegyi Levendulamezőn a 6. alkalommal megrendezésre kerülő levendulaszüreten.

Időpont: 2022. június 18 – július 3.

Nyitva tartás:

Minden nap 9.00-20.00 óra között.

Áraink:

Belépőjegy: 1000 Ft. 18 év alatt és aratótáskát vásárlóknak nincs belépőjegy! A levendula csak a tőlünk vásárolt papírtáskába szedhető.

Kis zsák: 1500 Ft

Nagy zsák: 4200 Ft

A metszőolló letéti díja: 1000 Ft, ami visszajár, amikor visszakapjuk. Saját vágóeszköz használata is megengedett, a készlet erejéig szükség szerint kölcsönözhető metszőolló. A levendula csak vágóeszközzel és minimum 20-25 cm-es szárral szedhető.

A kutyusok pórázon a levendulamező fő útjain körbevezethetők, a virágok közé csak az arra kijelölt területre vihetők be.

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel érkezőknek:

Árpád híd Autóbusz-állomásról induló 840-es járattal 20-30 perc utazással érhető el Pilisborosjenő. A végállomástól (autóbusz-forduló) a Dózsa György út-Prohászka Ottokár úton egyenesen haladva jutunk el a Levendulamezőig 6-10 perces sétával.

Autóval:

Budapest felől a 10-es főúton az Ürömi körforgalomnál a 2. kijáraton az Ürömi út irányába haladva, majd Ürömön a lámpás kereszteződésnél balra – Pilisborosjenő felé továbbhaladva, annak fő útjain végighaladva, egyenesen a levendulamezőhöz érkezünk.

Parkolni a kijelölt parkolóban lehet, igény szerint újabb parkoló megnyitása segíti a kényelmes parkolást.

Mindenkit kérünk, hogy a játszótér, óvoda, bölcsőde után található kijelölt parkolót használja, ne okozzunk fennakadást a környéken lakók számára. Ezt előre is megköszönjük!

Szerettetel várjuk!

Korábbi információk:

Tulipán

Ismét tulipánszüretre készülünk a Kevélyhegyi Levenulamezőn

Immáron 4. alkalommal kerül megrendezésre a Tulipánszüret a Kevélyhelyi levendulamezőn. 2023. áprilisában több ezer pomás tulipánnal köszöntjük a tavaszt. Ősszel további 25 ezer tulipánhagymát ültettünk, hogy még szebb és látványosabb legyen a tulipánkertünk. Korábbi évekhez hasonklóan idén is lehetőség lesz tulipánt szedni. Részletekkel hamarosan érkezünk.

Levendula

A levendulaszüret folytatódik

Levendula szüretünket meghosszabbítottuk 2022. július 6.-ig. Ha még szeretnél egy csokor levendulát, vagy csak néhány fotót, akkor gyere el a Kevélyhegyi Levendulamezőre.Szerdáig 8.00-11.00 és 16.00-20.00 között szeretettel várunk.

Látogasson el hozzánk Pilisborojenőre!

Töltődjön nálunk a fantasztikus levendula illatával és látáványával. Szeretettel várjuk!